Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în Gamaro Construct SRL, firmă deţinută de fostul consilier local Iustin-Fabian Roman

ro

18 Jul, 2017 00:00 8265 Marime text
Iustin-Fabian Roman şi Greta-Elena Roman, în calitate de asociaţi ai societăţii Gamaro Construct SRL, au hotărât, în Adunarea Generală din luna iunie 2017, completarea obiectului de activitate secundar. Astfel, societatea Gamaro Construct SRL se va mai ocupa şi de fabricarea de aparate electrocasnice; fabricarea de mobilă, va desfăşura activităţi de management (gestiune exploatare) a mijloacelor de calcul, dar şi alte activităţi de servicii privind tehnologia informaţiei. De asemenea, a fost actualizat actul constitutiv al societăţii cu toate modificările adoptate, conform art. 204 din Legea nr. 31/1990. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Reamintim că, anul trecut, Iustin-Fabian Roman şi-a depus, la secretariatul Consiliului Local Municipal Constanţa, demisia din funcţia de consilier municipal, prin cererea înregistrată la Primăria Municipiului Constanţa sub numărul 27762/23.02.2016.
 
„Am luat decizia demisiei după ce m-am sfătuit cu familia şi după ce am analizat priorităţile pe care le am în următoarea perioadă. Am petrecut în Consiliul Local Constanţa patru ani foarte importanţi pentru mine ca om, ca ales local, în care am aflat cum se iau decizii pentru oraşul nostru, ani în care am învăţat foarte multe şi pe care îi consider un câştig profesional şi personal. Plec din Consiliul Local fără niciun regret, convins fiind că activitatea alături de colegii mei a fost şi este în interesul comunităţii. Voi continua să muncesc şi să sper că oraşul nostru va avea un altfel de viitor, un altfel de primar decât până acum, că cetăţenii Constanţei vor avea soarta pe care o merită. Mulţumesc constănţenilor, colegilor şi celor care mi-au fost alături pe parcursul activităţii mele în aceşti patru ani. Continui să sper că în Constanţa se poate şi altfel, se poate şi mai mult pentru constănţeni din partea celor pe care îi aleg şi îi reprezintă“, a declarat, la acel moment, Iustin-Fabian Roman.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii