Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma lui Gheorghe Albu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii

ro

28 Sep, 2021 00:00 4038 Marime text
  • Gheorghe și Maria Albu au adăugat o activitate secundară la firma Argonaut SRL

În Monitorul Oficial al României, a fost publicată Hotărârea nr. 10 din data de 1 iulie 2021, prin care asociații firmei Argonaut SRL au decis să efectueze modificări.
 
Gheorghe și Maria Albu sunt asociații firmei din  satul Viișoara, comuna Cobadin, ambii având părți sociale egale. În urma deciziei, s-a adăugat o activitate secundară, care se desfășoară la sediul secundar din Viișoara, fiind vorba de repararea mașinilor.
 
Gheorghe Albu este fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, în 2007, şi fost director al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Constanţa, din 2005.
 
Gheorghe Albu este tatăl lui Ioan Albu, fost prefect al județului Constanța.  În luna noiembrie 2020, judecătorii de la Curtea de Apel Constanța (Valentina Boboc și Georgiana Tudor Anghel) au decis condamnarea definitivă a lui Ioan Albu, fost prefect al județului Constanța, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
 
Citește și

Gheorghe Albu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, şi-a făcut o firmă nouă. Cu ce se va ocupa


Recuperarea daunelor după accidentul provocat de Ioan Albu, fost prefect al județului Constanța. Judecata amânată

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii