Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma Ctblinkerz SRL administrată de Cristian Gheorghe Bărhălescu

ro

24 Jun, 2021 00:00 1996 Marime text
 
  • Asociații Ctblinkerz SRL sunt Mihaela Luminița Bărhălescu (cu 99 % din capitalul social) și Cristian Gheorghe Bărhălescu (cu 1 % din capitalul social).

Modificări în firma Ctblinkerz SRL, unitate administrată de Cristian Gheorghe Bărhălescu, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, membru în Consiliul Director al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT).
 
Potrivit Hotărârii nr.2/2021, Mihaela Luminița Bărhălescu și Cristian Gheorghe Bărhălescu, asociați în cadrul SC Ctblinkerz SRL au hotărât:
 
1) se declară obiect principal de activitate - alte transporturi terestre de călători. Vechiul obiect principal de activitate trece în secundar.
 
2) Se deschide punct de lucru în București, bulevardul Iuliu Maniu.
 
3) Se deschide punct de lucru în Constanța, strada Oborului. 
 
Prezenta hotărâre a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Potrivit Confidas.ro, asociații Ctblinkerz SRL sunt:
 
Mihaela Luminița Bărhălescu (cu 99 % din capitalul social) și Cristian Gheorghe Bărhălescu (cu 1 % din capitalul social).
 
Mihaela Luminița Bărhălescu mai apare în ICAR Tours Litoral SRL, asociat ( 60% ) și în ICAR Tours Med SRL, asociat ( 51% ). 
 
Cristian Gheorghe Bărhălescu mai apare în Coltrane Consulting SRL, asociat unic, Direct Turism SRL, asociat (cu  90% din capitalul social), Icar Evenimente SRL, asociat ( 40% ), ICAR Tours Constanţa SRL, asociat ( 85% ), Relax Bicaz SRL, reprezentant asociat persoana juridică, și Transfer Direct Aeroport SRL, asociat ( 1% ).
 
În referire la SC Direct Turism SRL, amintim că firma a intrat recent în faliment!
 
Prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, debitoarea Direct Turism SRL, a solicitat deschiderea procedurii insolvenței în formă simplificată, motivat de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvență, înregistrând datorii certe, lichide si exigibile în valoare de 5.175.586,03 lei a căror scadență a depasit termenul de 30 de zile.
 
Direct Turism SRL este condusă de Cristian Gheorghe Bărhălescu, cu 90 % din capitalul social, și de KLD Services SRL, cu 10 % din capitalul social. În fruntea KLD Services SRL se află omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, care deține 99 % din capitalul social. Mihaela Elvira Gherasim Tanase deține 1 % din capialul social al societății KLD Services SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
 
Oficial!
Cum a intrat în faliment Direct Turism SRL (Direct Aeroport)!

 
Sorin Strutinsky, arestat la domiciliu în Bologna! Judecătorii din Italia vor să afle care sunt condițiile din penitenciarele din România
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii