Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în Farm Nutrition SRL Constanța

ro

21 Oct, 2016 18:14 1414 Marime text
Societatea Farm Nutrition SRL din Constanța, prin Andreea Elena Roșu, a hotărât majorarea capitalului social adusă de asociatul cooptat Eduard Cristian Tomescu.
 
În urma majorării, capitalul social al firmei va fi de 490 lei, împărțit în 49 de părți sociale, subscris și vărsat în întregime de către cei doi asociați. Astfel, Andreea Elean Roșu va deține 40,80% din capitalul social, iar Eduard Cristian Tomescu va deține 59,20% din capitalul social.
 
Totodată, s-a mai hotărât retragerea din calitatea de administrator a Andreei Elena Roșu și numirea în calitate de administrator a asociatului cooptat, Eduard Cristian Tomescu, pentru o perioadă nelimitată.  
 
Societatea Farm Nutrition SRL va avea ca obiect principal de activitate creșterea porcinelor. Domeniul principal de activitate precedent  „alte activități anexe transporturilor” va rămâne subsidiar.
 
De asemenea, s-a luat hotărârea de deschiderea a unui punct de lucru situat în extravilanul satului Ciocârlia de Sus, comuna Ciocârlia, județul Constanța. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii