Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în componența consiliului de administrație de la Utilități Publice Cernavodă

ro

20 Feb, 2021 00:00 1904 Marime text
  • În luna decembrie 2020, au fost luate mai multe decizii importante pentru societatea Utilități Publice Cernavodă SRL
 
Pe data de 17 decembrie, societatea Utilități Publice Cernavodă SRL, prin asociatul unic, Unitatea Administrativ Teritorială – Orașul Cernavodă, s-a întrunit în adunare generală pentru a lua act de demisia lui Benoni Stoian, în calitate de administrator independent și neexecutiv, din Consiliul de administrație a societății.
 
Componența consiliului de administrație este: Lucian Rădulescu, Florin Adrian Turcu, Anastasia Mionici și alte două posturi vacante de administratori. Bogdan Boarca a fost împuternicit pentru a semna hotărârea.
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată recent decizia societății Utilități Publice Cernavodă, luată în urma ședinței Consiliului de Administrație a firmei. Întrunirea a avut loc la data de 18 decembrie 2020.
 
Consiliul de administrație a decis să îl numească în funcție de director general pe Lucian Rădulescu și îi deleagă acestuia conducerea societății pe o perioadă de 3 luni, începând cu 1 ianuarie 2021, până la data de 31 martie 2021. Directorul general are obligația de a duce la îndeplinire deciziile consiliului de administrație și de a respecta întocmai prevederile stabilite prin contract de mandat.
 
Remunerația directorului general și celelalte avantaje sunt menționate în contractul de mandat încheiat cu consiliul de administrație. Consiliul de administrație l-a împuternicit pe Florin-Adrian Turcu, în calitate de președinte, de a semna în numele și pentru consiliul de administrație, contractul de mandat cu directorul general al societății.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii