Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în acţionariatul societăţii Marco Management SRL

ro

22 Aug, 2016 00:00 1706 Marime text
 

Marius Stamate şi Clementina Stamate, asociaţi în societatea Marco Management SRL, au decis, în Adunarea Generală a Asociaţilor din 25 iulie, retragerea din societate a celei din urmă. În acelaşi context a fost cooptată în societate, în calitate de asociat, Eugenia Tozaru, care a venit cu un spor la capitalul social de 560 de lei. În urma majorării capitalului social, Marius Stamate deţine 500 de părţi sociale, adică 5.000 de lei, iar Eugenia Tozaru, 56 de părţi sociale, 560 de lei. De asemenea, s-a decis schimbarea obiectului principal de activitate - restaurante, iar cel secundar vizează activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Nu în ultimul rând, s-a renunţat la următoarele obiecte de activitate: fabricarea explozivilor, activităţi ale holdingurilor, activităţi de contabilitate şi audit financiar, consultanţă în domeniul fiscal, leasing de bunuri intangibile, activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă, excepţie străinătate, activităţi de contractare, pe baze temporare, a personalului  excepţie străinătate, servicii de furnizare şi management al forţei de muncă, excepţie străinătate, activităţi de jocuri de noroc şi pariuri - cele permise de lege, activităţi ale cluburilor sportive, activităţi ale altor organizaţii, activităţi ale gospodăriilor private în calitate de angajator de personal casnic.
 
Marius Stamate şi Clementina Stamate au fost revocaţi din calitatea de administratori, în locul lor fiind numită pe o perioadă nelimitată Eugenia Tozaru.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Marius Stamate este asociat în Marco Chim SRL, Marco Management SRL, Marcostar Construct Stil SA, Melbo COM SRL, Sea & Sun Business SRL, dar şi în mai multe societăţi radiate: Green Heat SRL, Micos Intermed SRL, Vincomaris 98 SRL.
 
Hotărârea nr. 1 din 25 iulie a Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Marco Management SRL a fost publicată în Monitorul Oficial din 16 august.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii