Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modernizarea rețelei stradale a municipiului Mangalia, contestată la CNSC

ro

12 Oct, 2021 00:00 1918 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2192/C7/2344 la contestația înregistrată  de către Europlus Construct SRL, împotriva primăriei municipiului Mangalia
  • Este vizată procedura organizată în vederea atribuirii contractului de lucrări având ca obiect „Proiectare și execuție „Modernizarea rețelei stradale a municipiului Mangalia, pe care se va desfășura traficul mijloacelor de transport în comun, cât și încurajarea traficului nemotorizat prin facilitatea accesului în sistemul de transport public și crearea de zone pietonale și piste de cicliști”
  • CNSC a decis să respingă contestația Europlus Construct SRL ca nefondată
 

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2192/C7/2344 la contestația nr. 727/06.09.2021,  înregistrată  de   către  Europlus Construct SRL, cu sediul în Ștefăneștii de Jos, reprezentată  legal prin  Maria Vădan, în calitate de lider al asocierii Europlus Construct SRL - Tehno Consulting SRL, împotriva adresei nr. 62837/31.08.2021 de comunicare a rezultatului   procedurii   și   a raportului procedurii nr. 62834/31.08.2021, emise de către primăria municipiului Mangalia.

Este vizată procedura organizată în vederea atribuirii contractului de lucrări având ca obiect „Proiectare și execuție „Modernizarea rețelei stradale a municipiului Mangalia, pe care se va desfășura traficul mijloacelor de transport în comun, cât și încurajarea traficului nemotorizat prin facilitatea accesului în sistemul de transport public și crearea de zone pietonale și piste de cicliști”.

Contestatarii solicită anularea   adresei   de   comunicare  a rezultatului  procedurii nr. 62837/31.08.2021 emisă  de  autoritatea   contractantă, raportul procedurii nr.   62834/31.08.2021 și a tuturor actelor   subsecvente, obligarea autorității contractante, la reluarea procedurii prin reanalizarea ofertei depuse de ofertantul declarat câștigător, cu luarea în considerare a aspectelor învederate   în cadrul prezentei contestații, obligarea autorității contractante la plata cheltuielilor de judecată efectuate de subscrisa în vederea formulării prezentei contestații.

Prin cererea de intervenție principală, cu nr. 327D/07.09.2021, înregistrată la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor cu nr. 47128/07.09.2021, Building Construction Mea SRL, cu sediul în București, reprezentată   legal prin administrator Alexandru   Magdalena, lider al asocierii Building Construction Mea SRL- G&M Road Building Engineering SRL - Building Desing 2000 Top SRL - Irimat Const SRL, solicită respingere   contestației  formulată de către Europlus Construct SRL ca netemeinică și continuarea procedurii de atribuire.

Contestațiile și cererile de intervenție au fost soluționate împreună. Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a decis să respingă contestația Europlus Construct SRL în contradictoriu cu primăria municipiului Mangalia, ca nefondată.

Totodată, CNSC a admis cererea de intervenție cu nr. 327D/07.09.2021, înregistrată la Consiliul Național de   Soluționare a Contestațiilor cu nr. 47128/07.09.2021, formulată de către Building Construction Mea SRL.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

CNSC s-a pronunțat într-un litigiu ce vizează o procedură de achiziție publică organizată de Garda de Coastă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii