Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mişcarea Raeliană vrea să-şi facă ambasadă în Dobrogea. Declaraţia exclusivă pentru ZIUA de Constanţa

ro

01 Apr, 2017 10:21 5363 Marime text
Reprezentanţii Mişcării Raeliene din România au înaintat o solicitare preşedintelui României, Klaus Iohannis pentru construirea unei ambasade în Dobrogea.

„Luând în considerare această oferta, ţara dumneavoastră ar putea, în cazul în care va fi cea aleasă, să devina gazda celui mai mare proiect realizat vreodată de către umanitate. O singură ţară va fi aleasă pentru această unică oportunitate ce va genera mai multe miliarde de euro câştiguri, precum şi acorduri economice adiţionale” – se arată în documentul înaintat preşedintelui României.

Reprezentanţii Mişcării Raeliene din România susţin că acest proiect constă în construirea unei „Ambasade incomparabile, deoarece aceasta va servi la primirea oamenilor extratereştri denumiţi Elohim”.  

„Aceştia sunt oamenii de ştiinţă şi artiştii care au creat toate formele de viaţă de pe Terra acum mai multe mii de ani. Gazda acestei Ambasade va prospera şi se va bucura de un prestigiu măreţ, din moment ce, fiind o intersecţie interplanetară, locuitorii săi vor fi primii care vor beneficia de tehnologiile foarte avansate ale Elohimilor în ceea ce priveşte bio-robotică, nanotehnologia, medicina, transportul şi comunicaţiile, precum şi de accesul la surse de energie, pe care oamenii de ştiinţă din prezent nici nu şi le pot imagina” - se arată în documentul Mişcării Raeliene din România.

Cristian Toma Marinescu, reprezentantul Mişcării Raeliene din România a declarat în exlusivitate pentru ZIUA de Constanţa că au cerut ca ambasada să se construiască în Dobrogea, pentru că „solicitările celor care ne-au creat sunt ca aceasta să fie amplasată într-un loc cât mai plăcut, iar Dobrogea îndeplineşte criteriile noastre”.  

„Nu avem pretenţii pentru o anumită zonă, aşteptăm ca Guvernul să vină cu propuneri. Am mai trimis o scrisoare preşedintelui Iohannis în urmă cu doi ani, dar nu am primit niciun răspuns.” – ne-a mai declarat Marinescu. 

Sursa foto: ro.rael.org/embassy
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii