Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Banias și-a pierdut funcția din Comisia Parlamentară. Alți șase membri, sancționați de liderul PRO România

ro

05 Nov, 2019 18:44 2523 Marime text
După ce Guvernul Orban s-a instalat că 240 de voturi din 240, liderul PRO România, Victor Ponta a luat decizia de a le aplica sancțiuni celor din formațiunea sa politică care au votat cu PNL.
 
Astfel, Sorin Câmpleanu și Daniel Constantin au fost suspendați din PRO România, iar Damian Florea, Emilia Meiroșu, Georgian Pop, Mircea Banias, deputat de Constanța și Liviu Balint și-au pierdut funcțiile din comisiile parlamentare precum și funcțiile de conducere din teritoriu.
 
„Biroul Executiv al PRO România a decis luni, 4 noiembrie a.c., ca toți deputații care au acționat în afara deciziilor luate în interiorul partidului și au votat pentru învestirea Guvernului Orban să fie revocați din funcțiile de coordonatori județeni și să li se retragă sprijinul politic pentru toate funcțiile pe care le dețin în cadrul Parlamentului.
 
De asemenea, vicepreședinții și prim-vicepreședinții care sunt în această situație vor fi suspendați din partid.

Integritatea morală este una dintre valorile pe care toți membrii PRO România trebuie să și le însușească, deoarece acest partid a fost gândit ca o alternativă serioasă și credibilă la metehnele vechii clase politice.
 
Din aceste considerente, decizia de sancționare a celor șapte deputați vine ca o consecință firească a pierderii încrederii cu care au fost învestiți de către toți colegii noștri.
 
PRO România va rămâne în opoziție și va continua să își respecte electoratul prin susținerea politicilor și valorilor de centru stânga europene”, se arată în comunicatul de presă transmis de PRO România.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii