Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minor căzut într-o groapă „marca” RADET Cum explică şefii regiei constănţene neglijenţa muncitorilor

ro

24 Dec, 2014 00:00 1780 Marime text

Gropile lăsate neastupate în urma intervenţiilor RADET Constanţa fac victime. În cursul zilei de ieri, un copil a căzut într-o astfel de groapă, uitată neastupată de angajaţii regiei constănţene. Din fericire, minorul nu a păţit nimic, însă părinţii au tras o sperietură soră cu moartea.
 
Evenimentul ne-a fost semnalat de Stere Carapale, preşedintele Asociaţiei de Proprietari bloc IS 8, care ne-a povestit că, săptămâna trecută, pe strada Dezrobirii nr. 110, în zona blocului IS 8, reprezentanţii RADET Constanţa au decopertat o porţiune de stradă pentru a remedia o avarie la ţevile din subteran. „Avaria a fost remediată, dar groapa a rămas neastupată. Şi inevitabilul s-a produs. Azi, un copil a căzut în groapă”, ne-a povestit Stere Carapale.

În urma sesizării cotidianului ZIUA de Constanţa, ieri seară, la faţa locului a ajuns directorul de producţie al RADET, Liviu Popa. „Într-adevăr, am avut o intervenţie în zona blocului IS8 de pe strada Dezrobirii. Ulterior, echipa a intervenit la o altă avarie din municipiu. Groapa de pe strada Dezrobirii, din zona blocului IS 8, a rămas neastupată, deoarece lucrările de aici vor continua şi mâine (n.r. - azi). Muncitorii vor înlocui o porţiune de tronson erodat. Ulterior, această groapă, care are o adâncime de jumătate de metru, va fi astupată. Din fericire, copilul nu a păţit nimic”, ne-a explicat directorul de producţie al RADET, Liviu Popa.
 
Citeşte pe ZIUA de Constanţa articolul „Zece zile în frig. Şefii RADET Constanţa pun avariile pe seama unor fenomene normale. Situaţia din anii trecuţi îi contrazice“
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii