Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Transporturilor vizită nocturnă la podul de pe magistrala feroviară Bucureşti-Constanţa

ro

25 Aug, 2019 01:40 1977 Marime text
Aseară, târziu, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, au verificat stadiul lucrărilor la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară București - Constanța, la km 4+327 (Pod Constanța).

Puţin după miezul nopţii acesta a scris pe pagina de Facebook a Ministerului Transporturilor că „la mai bine de o lună de la ultima vizită, am mers să verific stadiul lucrărilor la Podul Constanța şi ca și data trecută, am constatat că, în ciuda orei târzii, muncitorii își făceau treaba”.

Cuc a mai spus că îşi doreşte ca lucrările să fie terminate cât mai repede. „I-am spus și antreprenorului că dacă cumva va face vreo derogare de la standardele de calitate, siguranță sau termenul de execuție, va răspunde”, a mai anunţat Cuc.

„Aceste vizite le voi continua, astfel încât să mă asigur ca toate obiectivele de investiții gestionate de minister prin companiile din subordine, vor fi terminate la timp și în condițiile contractuale. Nu mai acceptăm niciun fel de amânare. Dacă noi putem să facem plățile la zi tot așa și antreprenorii trebuie să respecte tot ce au licitat”, a concluzionat ministrul.

Sursa foto: Facebook Ministerul Transporturilor 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii