Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Tánczos Barna, despre vizita de lucru din județul Tulcea (video)

ro

06 Mar, 2021 11:23 2196 Marime text
  • Ministrul Tánczos Barna a avut o întâlnire la sediul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării împreună cu guvernatorul ARBDD Ion Munteanu și cu conducerile instituțiilor deconcentrate din județul Tulcea.
Prezent într-o vizită de lucru în județul Tulcea, ministrul Tánczos Barna a participat la inaugurarea navei de croazieră Diana, care va organiza, începând cu acest an, circuite turistice în Delta Dunării.

Ministrul Tánczos Barna a avut o întâlnire la sediul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării împreună cu guvernatorul ARBDD Ion Munteanu și cu conducerile instituțiilor deconcentrate din județul Tulcea, din subordinea Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor.

În cadrul acestei întâlniri au fost abordate probleme legate de:
  • plajele din Delta Dunării,
  • circulația cu bărci cu motoare cu capacitate mare,
  • problema vitezei cu care se circulă în Deltă,
  •  dotarea ARBDD cu instalații necesare/radare, prin care se poate opri încălcarea legii.
De asemenea, ministrul Barna Tánczos a anunțat că în prezent se derulează procesul de recrutare a noului guvernator ARBDD.

“Nu am un loc preferat în Deltă. Am fost o dată la pescuit şi a fost norocul începătorului. Am aruncat undiţa într-un loc în care au spus că n-au prins peşte niciodată şi am prins un şalău de jumătate de kilogram. Nu am mai încercat de atunci.

Am luat locul I şi am zis să mă opresc aici. Nu sunt pescar, sunt un iubitor al Deltei, pentru că este un loc superb şi mi-ar plăcea să revin aici cu familia”, a declarat ministrul.



Sursa foto-video: Facebook/ Ministerul Mediului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii