Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, evaluare la Constanța „Pe plaje, au fost niște norme care trebuiau doar aplicate“ (video)

ro

22 Aug, 2020 14:31 2837 Marime text
  • Nelu Tătaru a efectuat o nouă vizită pe litoral, în județul Constanța.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat o nouă vizită pe litoral, în judeșul Constanța, încontextul situației atuale generate de pandemia de coronavirus.

A fost o evaluare locală a instituțiilor care sunt sub coordonarea Ministerului Sănătății, sanatoriul de la Mangalia, Techirghiol, DSP și stația județeană de ambulanță. Evaluările sunt la nivelul obiectivelor pe care le au, dar și la zi. La plajă, au fost niște norme care trebuiau doar aplicate. Agenții economici se pare că nu au recurs la respectarea aceste reguli și atunci vedem ce se întâmplă pe litoral. Sunt același recomandări: haideți să păstrăm distanțarea socială și să purtăm masca în locurile aglomerate, a declarat Nelu Tătaru.  


În ce privește eventual închidere a unor plaje sau stațiuni de pe litoral, ministrul a spus:

Ministerul Sănătății este cel care face această recomandare, vine, face anumite verificări, nu ia măsurile, nu le impunem. Noi nu facem decât să creem acele reguli și norme ca o activitate economică, cum este și cea de pe litoral, să se poată desfășura. Repet, suntem într-un context pandemic și toți dintre ni ar trebui să  respectăn mornele și să avem spirit civic.


Rferitor la cluburile care au fost amendate de mai multe ori, Nelu Tătaru a menționat:

În discuțiile avute cu cei din HoReCa, îmi spuneau că nu vor să plătească toți pentru cei care nu respectă normele. Este și un îndemn pe care trebuie să și-l dea între dânșii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii