Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Marcel Vela a acordat gradul de sublocotenent post-mortem plutonierului adjutant Viorel Dîmboi de la ISU Dobrogea

ro

21 Apr, 2020 21:46 3014 Marime text
Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a acordat gradul de sublocotenent post-mortem plutonierului adjutant Viorel Dîmboi, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Constanţa, care și-a pierdut viața în urma infectării cu COVID-19.

De asemenea, prin Ordinul MAI nr. II/699 din 21.04.2020, pompierului i-a fost conferită Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru dăruirea, până la sacrificiul suprem, de care a dat dovadă în sprijinul semenilor săi, în lupta împotriva pandemiei COVID-19.

Militarul avea 48 ani, iar din anul 2007 lucra ca pompier salvator în cadrul ISU Constanţa, fiind încadrat conducător auto pe autospecialele de stingere.

De-a lungul carierei s-a remarcat datoritã modului profesionist în care îsi îndeplinea atribuțiile, fiind apreciat de superiorii și colegii alături de care își desfășura activitatea. Era cãsãtorit si avea doi fii.

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a transmis condoleanțe familiei îndoliate, aceasta fiind asigurată de întreg sprijinul în aceste momente extrem de dificile.

Citește și: Doliu la ISU Dobrogea Viorel Dimboi de la Detașamentul de Pompieri Cernavodă a decedat la doar 48 de ani

Doliu la ISU Dobrogea! Viorel Dimboi, de la Detașamentul de Pompieri Cernavodă, va fi înmormântat la Fetești

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii