Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Attila a pășit ieri pentru prima dată în Cazinoul din Constanța

ro

30 Jan, 2021 00:00 2544 Marime text
  • „Nu am avut ocazia să îl vizitez vreodată, înainte de a se închide, doar l-am văzut din exterior“, a declarat ministrul Cseke Attila pentru ZIUA de Constanța.
  • „Deși este în plin proces de reabilitare, deși sunt schele și lucrările se desfășoară la foc continuu în interior, din interior este chiar o clădire mai impozantă decât din afară“, a adăugat demnitarul.
 
Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, al Lucrărilor Publice și al Administrației, a intrat ieri, 29 ianuarie 2021, pentru prima dată, în Cazinoul din Constanța.
 
„Am mai văzut Cazinoul din exterior, am mai fost pe litoral, însă nu am mai avut ocazia, înainte de ziua de azi, să intru și să îl văd cum arată în interior“, a declarat ministrul pentru ZIUA de Constanța.
 
„Nu am avut ocazia să îl vizitez vreodată, înainte de a se închide, doar l-am văzut din exterior, de fiecare dată când veneam pe litoral și treceam și pe la Cazino. Astăzi (nr., ieri) a fost pentru prima dată când am putut să văd și cum arată în interior. Și pot să vă spun că, deși este în plin proces de reabilitare, deși sunt schele și lucrările se desfășoară la foc continuu în interior, din interior este chiar o clădire mai impozantă decât din afară“, a spus Cseke Attila.
 
De asemenea, acesta a precizat că, din punctul de vedere al ministerului, lucrările se desfășoară bine la Cazino.
 

„O lucrare care să reziste 100 de ani“

 
„Noi ne dorim să fie o lucrare care să reziste nu cinci ani, ci o sută de ani, cum a fost la prima construcție a Cazinoului. Ne dorim ca lucrurile să fie făcute bine, să nu existe probleme ulterioare, structura de rezistență să fie refăcută, să fie totul durabil. Experiența pe care o au în domeniu constructorii care se ocupă de Cazino și tot ceea ce am văzut astăzi, la această vizită, mă fac să am încredere că va fi o lucrare care, într-adevăr, va dura zeci de ani“, a mai spus Cseke Attila.
 
De asemenea, acesta a precizat că fondurile necesare întregului proces de reabilitare și consolidare a Cazinoului există și sunt puse la dispoziția Companiei Naționale de Investiții, pentru a fi alocate proiectului.
 
Termenul de finalizare a lucrărilor de la Cazinoul din Constanța este luna iulie 2022.
 
Citește și:

LIVE Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, vizită la Cazinoul din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii