Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Apărării Naționale, întâlnire cu ambasadorul Israelului la București. Au discutat despre cooperarea militară dintre cele două țări (galerie foto)

ro

15 Jan, 2020 17:46 1400 Marime text
Ministrul apărării naționale, Nicolae-Ionel Ciucă, l-a primit astăzi, 15 ianuarie, la sediul MApN, pe ambasadorul Statului Israel la București, David Saranga.
 
Oficialii au discutat despre cooperarea militară dintre cele două țări și au schimbat informații despre evoluțiile geopolitice și geostrategice la nivel global și din spațiul euro-atlantic. 
 
De asemenea, pe timpul convorbirilor, au fost abordate subiecte referitoare la evoluția situației din Orientul Mijlociu și cooperarea bilaterală în domeniul medicinii și învățământului militar.
 
La finalul întâlnirii, ministrul Ciucă și ambasadorul Saranga au subliniat importanța pe care ambele state o acordă relației bilaterale și au exprimat angajamentul de a continua dialogul politico-militar în cadrul formatelor deja existente, în scopul dezvoltării cooperării în domeniul apărării prin identificarea de noi proiecte comune.
 
Întrevederea se înscrie în calendarul convorbirilor periodice pe care ministrul apărării le are cu ambasadorii acreditați la București.

Sursă foto: Facebook/Nicolae Ionel Ciucă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii