Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu și-a depus demisia pentru lipsă de comunicare. Ce spune acesta despre întârzierea plății salariilor pentru militari

ro

05 Sep, 2017 16:45 2611 Marime text
Ministrul Apărării, Adrian Tuțuianu a declarat în direct la Antena 3, în emisiunea 100 de minute, că și-a depus demisia pentru lipsa de comunicare de care a fost acuzat de premierul Mihai Tudose, informează Antena3.ro
 

„Nu există probleme financiară, ci incidente tehnice. Mi-am depus demisia pentru lipsa de comunicare. Am recunoscut în fața premierului că am greșit față de el că nu i-am comunicat și nu am comunicat cu presa din lipsă din timp. I-am spus că îmi asum greșeala. Mi-a spus că această decizie o ia el. Am lăsat demisia pe masă”, a declarat Țuțuianu.

 

„Nu există probleme financiare, ci sunt chestiuni tehnice, care sunt generate de dispozițiile legale, articolul 18, aliniatul 4 din legea responsabilității fiscale-bugetare. Acest aspect nu ne-a permis să transferăm bani din cheltuielile de personal din trimestru 4 în trimestrul 3 și să rezolvăm la data de 15 septembrie toate problemele care țin de salarii și alte drepturi ale personalului din sistemul militar. Vreau să fac precizarea că pe data de 15 septembrie plătim salariile aferente lunii august și că norma de hrană de care vorbim este aferentă lunii septembrie”, a declarat ministrul Apărării la Antena 3. 

UPDATE. 

Demisia ministrului Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a fost acceptată de premier, au declarat, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.
 

Sursa: Antena3.ro și Agerpres.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii