Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Turismului trimite 13 medici într-un infotrip pe litoral, în luna decembrie. Ce costuri implică

ro

29 Nov, 2018 00:00 1774 Marime text
Ministerul Turismului organizează o licitație pentru achiziția de servicii aferente organizării unor vizite de informare/documentare, în bazele de tratament din stațiunile balneare și balneoclimaterice din țară (județele Ialomița, Constanța, Brașov, Covasna, Harghita), în perioada 14-16.12.2018, pentru 66 de persoane, medici de familie din București.
 
Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 6 decembrie, iar prețul achiziției se ridică la 65.788,71 lei, estimativ. Astfel, conform caietului de sarcini, în Ialomița și Constanța urmează să vină 13 medici de familie din București, în bazele de tratament. Microbuzul trebuie să aibă minimum 15+1 locuri, să fie modern, spațios, an de fabricație recent (după 2013), cu instalație de aer condiționat și sonorizare cu microfon, în perfectă stare de funcționare, curat, confortabil, cu licență de transport persoane valabilă la momentul depunerii ofertei și pe toată perioada desfășurării vizitei, pentru asigurarea programului în perioada 14-16 decembrie 2018. Prețul va include și taxele de parcare, carburantul, precum și cheltuielile de cazare, masă pentru șofer.
 
Se mai achiziționează de minister și servicii de masă pentru 13 persoane, conform următorului program: dejun în data de 14 decembrie, la restaurat în stațiunea Amara, cina în data de 14 decembrie, la restaurant în stațiunea Eforie Nord, în incinta structurii de cazare, micul dejun din data de 15 decembrie, în incinta structurii de cazare 3 stele în Eforie Nord, dejun în data de 15 decembrie, la restaurant situat în stațiunea Mangalia, cină în data de 15 decembrie 2018, la restaurant în incinta structurii de cazare în Mangalia, mic dejun și dejun în data de 16 decembrie, în incinta structurii de cazare din stațiunea Mangalia. Prețul pentru acest tip de serviciu este de 123,81 lei fără TVA.
 
Vor mai fi achiziționate servicii de cazare în camere single, pentru 13 persoane, conform programului: cazare o noapte la structură de primire turistică 3 stele, în Eforie Nord și o noapte de cazare la structură de primire turistică 3 stele în Mangalia.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii