Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Turismului organizeaza concurs de fotografie

ro

12 May, 2009 18:55 1500 Marime text
fotograf.jpg„Turist în România" este noul proiect iniţiat de Ministerul Turismului, prin care orice pasionat de fotografie şi drumeţii poate deveni vedetă participând la un concurs de fotografie. 

„Arată-ne cele mai spectaculoase locuri pe care le-ai descoperit, mândreşte-te cu cele mai  interesante zone pe care le-ai vizitat. Povesteşte-ne în imagini... totul despre ţara ta de basm". Aşa ne întâmpină, pe site-ul ministerului, anunţul prin care orice turist impresionat de locurile pe care le-a vizitat pe plaiurile mioritice, poate câştiga, dacă face publică experienţa sa, un week-end la munte sau la mare.  

 „Călătorind pe plaiurile româneşti, de câte ori te-ai întrebat dacă într-adevăr eşti în România? De câte ori te-ai simţit mândru că eşti martorul unui adevărat spectacol?
Vrei ca ceilalţi să descopere România aşa cum doar tu ai văzut-o? Povesteşte-ne în imagini... totul despre ţara ta de basm! Trimite la turistinromania@gov.ro o fotografie cu basmul tău despre România, cu cele mai frumoase meleaguri sau atracţii româneşti".

Pentru a participa la acest concurs, doritorii trebuie să respecte şi câteva reguli. Acesta are voie să trimită mai mult de o fotografie pe lună, iar aceasta să nu fie supusă decât unor prelucări uşoare, cum ar fi ajustări de Contrast, Levels, Sharpening sau Cropping. De asemenea, nu vor fi luate în considerare fotografiile care nu corespund temei propuse sau care încalcă limitele decenţei. Şi drepturile proprii asupra fotografiei sunt evidenţiate, cei care nu au drepturi de autor trebuie să-şi vă asume responsabilitatea exclusivă pentru orice litigii privind drepturile de autor.

Prin trimiterea fotografiei sunt cedate către Ministerul Turismului drepturile de publicare asupra acesteia. Etapa finală, de evaluare şi selectare a fotografiilor câştigătoare va fi realizată de către un profesionist în domeniul artei fotografice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii