Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Mediului În această seară, de la ora 20.30, stingem luminile, timp de o oră pentru a sărbători Ora Pământului

ro

26 Mar, 2022 15:26 1107 Marime text
Ora Pământului. Foto: pixabayMinisterul Mediului anunță că în această seară, de la ora 20:30, stingem luminile, timp de o oră pentru a sărbători Ora Pământului (Earth Hour).

„Atragem astfel atenția despre câtă presiune punem cu toții,  prin consumul de energie și utilități, pe resursele Planetei, care sunt limitate.Ora Pământului se sărbătorește în fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie și implică mii de de oameni de pe întreg mapamondul, care vor să își arate grija pentru natură“ - informează Ministerul Mediului. 


Evenimentul Earth Hour a fost organizat, pentru prima dată, pe data de 31 martie 2007, în Australia, când două milioane de oameni şi peste 2000 de companii din oraşul Sydney au stins lumina timp de o oră.

„În România, Ora Pământului se sărbătorește din anul 2009 și atrage astfel atenția asupra efectelor tot mai dăunătoare ale schimbărilor climatice. Să prețuim Planeta!“ - a transmis Ministerul Mediului pe Facebook. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii