Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii de la Capu Midia au oferit daruri copiilor din localitatea Corbu (galerie foto)

ro

01 Jun, 2020 10:23 1787 Marime text
  • Cu ocazia zilei de 1 iunie, militarii de la Capu Midia au oferit daruri copiilor din localitatea Corbu, județul Constanța.
  • Sunt copii care provin din familii cu venituri modeste și care au primit cu emoție și bucurie darurile oferite de militari.
Militarii Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion BUNGESCU” și-au propus și au reușit să le facă o surpriză frumoasă copiilor și adolescenților din localitatea Corbu, cu ocazia zilei de 1 iunie.

Sunt copii care provin din familii cu venituri modeste și care au primit cu emoție și bucurie darurile oferite de militari. Este vorba de rucsacuri, jocuri de dezvoltare a minții, echipamente sportive, articole pentru școală, jucării cu tematică militară, dulciuri și băuturi răcoritoare.

Prin această acțiune, militarii Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană doresc să ofere sprijin comunității locale și să îi stimuleze pe copiii mai mici sau mai mari să învețe, să facă sport, să își formeze un stil de viață sănătos și, de ce nu, să se gândească în viitor la o carieră militară.

Sursa foto-text: Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “Gl.bg. Ion BUNGESCU ”

Citește și: Children's Day 2020. Ziua copilului 2020. Google a creat un nou Doodle pentru a-i omagia pe copii. Despre ziua copilului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii