Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Mazăre, Aurel Mitran şi succesorii legali ai lui Mihail Gheorghe Cârciog îşi vând acţiunile din Sigma Trading

ro

29 Jan, 2020 00:00 3094 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia nr. 3 a societăţii Five-Holding SA din data de 12.12.2019. Precizăm că pe firma Five-Holding SA, înfiinţată de Gheorghe Oancea (unul dintre mentorii fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre), funcţionează magazinul Brick.


La Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor societăţii Five-Holding SA au fost prezenţi următorii acţionari: societatea Cypress Capital Management (România) LTD, cu sediul social în Cipru, Nicosia, cu 86%, din capitalul social, reprezentat legal prin Irena Areti Damianou, în calitate de director şi acţionar; Oancea Ionuţ, cu 3,5% din capitalul social; Drăistaru-Oancea Daniela, în calitate de curator pentru minorul Draistaru-Oancea Rares, cu 3,5% din capitalul social; Drăistaru-Oancea Daniela, în calitate de curator pentru minorul Drăistaru-Oancea Oana, cu 3,5% din capitalul social; Oancea Alexandru, cu 3,5% din capitalul social.


Având în vedere faptul că Five-Holding SA deţine calitatea de acţionar în cadrul societăţii Sigma Trading SA, cu o cotă de participare la beneficii pierderi de 33,33%, având în vedere achiziţionarea, prin cumpărare, de la acţionarul Mazăre Mihai a unui număr de 30 de acţiuni, pe care acţionarul Mazăre Mihai le deţine în cadrul Sigma Trading SA; având în vedere achiziţionarea, prin cumpărare, de la acţionarul Mitan Aurel a unui număr de 18 acţiuni, pe care acţionarul Mitran Aurel le deţine în cadrul Sigma Trading SA; având în vedere achiziţionarea, prin cumpărare, de la succesorii legali în drepturi ai acţionarului Cârciog Mihail Gheorghe a unui număr de 138 de acţiuni, pe care succesorii legali în drepturi ai acţionarului Cârciog Mihail Gheorghe le deţin în cadrul Sigma Trading SA, acţionarii Five Holding SA au aprobat unele decizii importante. Astfel, Ciuceanu Valentin, în calitate de administrator, a fost împuternicit să negocieze, în mod direct cu Măzare Mihai - pentru acţiunile acestuia; Mitran Aurel - pentru acţiunile acestuia; succesorii legali în drepturi ai acţionarului Cârciog Mihail Gheorghe - pentru acţiunile acestora, în ceea ce priveşte preţul de vânzare al acţiunilor menţionate Ia punctele 1, 2 şi 3 de pe Ordinea de zi şi modalitatea de achitare a preţului.


În acest scop, Ciuceanu Valentin se va prezenta oriunde va fi nevoie, în faţa notarului public sau a avocatului pentru încheierea contractului de vânzare-cumpărare de acţiuni, pe care le va semna în numele societăţii, va determina toate clauzele contractului de vânzare-cumpărare de acţiuni, va face cereri în numele societăţii, va da declaraţii, va plăti orice taxă, va semna în numele societăţii oriunde va fi necesar.


De asemenea, Ciuceanu Valentin, în calitate de administrator, va fi împuternicit ca în numele societăţii să voteze în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor SC Sigma Trading SA, prin exprimarea unui vot „pentru" la punctele înscrise pe ordinea de zi cu privire la vânzarea-cumpărarea acţiunilor menţionate la punctele 1, 2 şi 3. Nu în ultimul rând, Ciuceanu Valentin, în calitate de administrator, va fi împuternicit ca, în numele societăţii, să semneze Actul Constitutiv Actualizat al societăţii Sigma Trading SA, cu modificările de la punctele de mai sus.


La data intrării în vigoare a deciziilor se interzic emiterea de noi acţiuni la purtător şi efectuarea de operaţiuni cu acţiunile la purtător existente. Acţiunile la purtător emise anterior intrării în vigoare a prezentei legi vor fi convertite în acţiuni nominative conform prevederilor alin. (3) şi (4) şi actul constitutiv actualizat va fi depus la Oficiul Registrului Comerţului. Deţinătorii cu orice titlu de acţiuni la purtător le vor depune la sediul societăţii emitente în termen de 18 luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi. Acţiunile la purtător nedepuse la sediul societăţii emitente se anulează de drept la data expirării termenului prevăzut la alin. (3), cu consecinţa reducerii corespunzătoare a capitalului social. Potrivit ordinii de zi suplimentare, s-a decis convertirea acţiunilor la purtător în acţiuni nominative.


Citeşte şi:


Se desfiinţează imobile deţinute de Five-Holding situate pe strada Eliberării din Constanţa

Azi este ultima zi când se pot depune observaţii la APM Constanţa privind proiectul imobiliar al Five-Holding SA de la halta Traian

Five-Holding SA vrea să construiască un ansamblu de blocuri şi spaţii comerciale în zona Halta Traian din Constanţa


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii