Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Lupu, de ziua Poliției Române „Vă felicit pentru exemplul de moralitate, pentru spiritul civic şi responsabilitatea de care dați dovadă zi de zi“

ro

25 Mar, 2022 11:26 1020 Marime text
Mihai Lupu
În fiecare an, odată cu sărbătoarea prilejuită de Buna Vestire, polițiștii români își celebrează ziua. Anul acesta, Poliția Română aniversează 200 de ani de atestare documentară.

 
A devenit deja o tradiţie ca, în contextul acestei aniversări, polițiștii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători.

 
Dacă în ultimii doi ani din cauz apandemiei aceste activități au fost realizate fie în cadru foarte restrâns, fie deloc, anul acesta polițiștii au decis să sărbătorească alături de cetățeni.


Președintele CJC, Mihai Lupu a transmis un mesaj cu această ocazie.  Acesta le mulțumește oamenilor legii pentru profesionalismul și promptitudinea demonstrate în orice situație, desfășurate în spiritul legii, scopul fiind întotdeauna menținerea siguranței cetățenilor


Astfel, IPJ Constanța anunță că astăzi, 25 martie a.c., începând cu ora 13.00,va avea loc în Portul Tomis o activitate festivă cu ocazia zilei Poliției Române, dedicată, în principal, copiilor. 




Mesajul integral transmis de Mihai Lupu 

 

Sărbătorim astăzi, 25 martie, Ziua Poliției Române.

“Vă felicit pentru exemplul de moralitate, pentru spiritul civic şi responsabilitatea de care dați dovadă zi de zi. Mulțumim pentru profesionalismul și promptitudinea demonstrate în orice situație, desfășurate în spiritul legii, scopul fiind întotdeauna menținerea siguranței cetățenilor. Vă asigur de întreaga mea consideraţie, oferindu-vă sprijinul meu necondiţionat în toate activităţile şi misiunile dumneavoastră. La Multi Ani, Poliției Române!” - Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii