Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Midia Marine Terminal a participat, ieri, la salvarea echipajului navei Queen Hind (galerie foto+video)

ro

25 Nov, 2019 09:22 4803 Marime text
Ieri, reprezentanții societății Midia Marine Terminal au sărit in ajutor navei animalier Queen Hind cu remorcherul București pentru a  susține operațiunile de salvare a echipajului navei. Aceștia au reușit să recupereze pilotul și 5 membri ai echipajului, restul fiind salvați de alte remorchere participante la acțiune. Ieri, la ora 11.15, remorcherul București a plecat din raza portul Midia și a revenit în jurul orei 13.20 cu echipajul salvat. La operatiunea de salvare au participat in total 4 remorchere. 

Amintim că, o navă încărcată cu oi era în pericol de scufundare în Portul Midia, din județul Constanța. Alexandru Mezei, directorul Autorității Navale Române a cofirmat informația pentru cotidianul ZIUA de Constanța. Este vorba de nava Queen Hind.ISU Dobrogea a transmis că au ajuns și echipaje de la Arsvom cu nava Hercules și două șalupe. Se întind două rânduri de baraje antipoluare și unul de forță. Concomitent s-au încărcat pe șalupe ovinele vii cu forte din cadrul tuturor armelor și autorităților publice.

Ulterior se va încerca reducerea unghiului de înclinare și repunerea navei pe poziție pentru a putea fi remorcată la cheu. „32 de animale au fost salvate”, transmite ISU Dobrogea.
 
Despre Midia Marine Terminal

 
Midia Marine Terminal a luat ființă în 2007, ca soluție integrată de trading pentru activitatea Grupului KMG International. MMT coordonează rampele de încărcare pentru rafinăriile Petromidia Năvodari și Vega Ploiești, danele 1-4 și 9 din Portul Midia, dar și un terminal offshore aflat la aproape 9 kilometri distanță în largul Mării Negre.


Sursa foto - video: Midia Marine Terminal

Citește și:

Incident în Portul Midia Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se va reîntruni astăzi. Ce se va întâmpla cu animalele evacuate de pe vapor
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii