Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:33 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metoda Accidentul face noi victime la Constanţa. Un bărbat a aruncat de la balcon unui suspect 10.000 de lei

ro

03 Jul, 2017 17:55 3031 Marime text
Două noi cazuri de înşelăciune prin metoda Accidentul au fost înregistrate la Constanmţa. Dacă în primul caz, victima a realizat că poate pica în plasa unor infractori, în cel de-al doilea caz un pensionar i-a aruncat unui suspect 10.000 de lei de la balcon.

Potrivit anchetatorilor, la data de 01.07.2017, polițiștii din cadrul Secţiei 1 au fost sesizați de către o femeie din Constanța, care a precizat că mama sa, în vârstă de 64 de ani, din Constanța, a fost apelată, în jurul orei 00.30 a zilei respective, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul ei şi care i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier. Ulterior, în discuția telefonică a intervenit o altă voce bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocat și care a solicitat suma de 30.000 de euro pentru a găsi o rezolvare amiabilă a cazului.
 
Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni şi a anunţat membrul de familie, care ulterior a anunțat poliția.
 
În aceeaşi zi, polițiștii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 84 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că a fost apelat, în jurul orei 21.45 a zilei respective, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind avocat și care i-a spus că fiul lui a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a cerut o suma de bani pentru rezolvarea cazului pe cale amiabilă.
 
Bătrânul a convenit cu vocea necunoscută să ofere o sumă de bani, ulterior aruncând de la balconul apartamentului suma de 10.000 de lei unei persoane de sex masculin care aștepta în fața locuinței.
În toate cauzele polițiștii au deschis anchete în vederea identificării autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii