Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metal-Clasic Societate Cooperativă Meșeșugărească are un nou cenzor. Alte decizii importane, adoptate în adunarea generală

ro

10 Jun, 2018 09:59 1154 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată hotărârea adunării generale a membrilor cooperatori din Metal-Clasic Societate Cooperativă Meșeșugărească din data de 14.03.2018.
 
Adunarea generală a membrilor cooperatori a decis reconfirmarea în funcția de administrator unic a lui Zelca Dumitru, pe o perioadă de 4 ani.
 
De asemenea, s-a retras din funcția de cenzor Maftei Rodica. Aîn loucl ei a fost numit în funcția de cenzor la Metal-Clasic SCM  Costache Constantin, pe perioadă de 3 ani.
 
A încetat calitatea de membru cooperator a Rodicăi Maftei. Capilalul social al societății s-a diminuat cu Cu 500 lei, reprezentând 20% din capitalul social total.
 
O altă decize se referă la cooptarea ca membru cooperator a lui  Zelca Andrei.  Capitalul social al societății s-a mărit cu 500 lei ce reprezintă 20% din capitalul social total.
 
De assemenea, a încetat calitatea de membru cooperator a lui Stoicescu Petro, datorită retragerii din societatea cooperatistă, iar cota de 6% se distribuie lui Marinescu Nicolaie.
 
Nu în ultimul rând a încetat calitatea de membru cooperator a lui Stan Marin, datorită retragerii din societatea cooperatista, cota de 4% se redistribute dlui Marinescu Nicolae.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii