Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de Crăciun, transmise pe Facebook, de mai-marii țării și ai județului Constanța (galerie fofo)

ro

26 Dec, 2014 00:00 3712 Marime text























Ieri, cu ocazia Crăciunului, politicieni, primari, directori de instituții, sportivi și români de rând s-au întrecut în mesaje transmise pe conturile personale de Facebook. Printre urările de sănătate, belșug și prosperitate, politicienii le-au transmis românilor pe Facebook să aiba parte de un Crăciun liniștit și multă căldură sufletească.
Gândurile șefului statului Klaus Iohannis s-au îndreptat mai ales către copiii ai căror parinți sunt plecați să lucreze în străinătate. „Dragii mei, Craciunul este o sărbătoare a familiei și a copiilor. În România se află însă cei mai mulți copii despărtiți de părinți din Uniunea Europeană. Siliți de greutăți să părăsească țara și să muncească în străinatate, mulți părinți își văd copiii o dată sau de două ori pe an. Alteori, îi văd odată la câțiva ani. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca familiile să se reunească pe parcursul mandatului meu și să vindece rănile lăsate de despărțirea îndelungată. De Crăciun, creștinii se adună în jurul bradului, cântă colinde și mănâncă bunătăți, cinstind nașterea Pruncului Isus în ieslea din Betleem. Vă urez tuturor Crăciun binecuvântat, încredere în viitor și speranță în viața tuturor copiilor României!", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.


Premierul Victor Ponta le-a urat românilor să fie ca el: cu familia, copiii și prietenii. „În fiecare an, Crăciunul e un moment special și aș țncepe prin a le ura tuturor românilor și tuturor oamenilor din această lume un sfârșit de an bun, un Crăciun fericit îmi doresc să fie ca și mine cu familia, cu copiii, cu prietenii", a transmis premierul.

Președintele ales al CJC Nicușor Daniel Constantinescu: „Crăciun fericit și linistit vă urez vouă și celor dragi vouă! Imi doresc ca Sărbătoarea nașterii Domnului să aduca la lumină tot ce e mai bun în noi!“


Deputatul Mircea Titus Dobre: „Sper ca aceste zile de sărbatoare să vă aducă liniște, bucurie și pe cei dragi aproape.  Vă doresc tuturor Crăciun Fericit!“

Harry Tavitian: „Spuneam de multe ori că mă consider mai bogat sufletește, fiind armean prin naștere și român prin adopție. Chiar dacă Biserica Ortodoxă Apostolică Armeană a păstrat vechea tradiție a bisericii primare, când Nașterea și Botezul Domnului se sărbătoreau pe 6 ianuarie, de copil am serbat Crăciunul și pe 25 decembrie și pe 6 ianuarie. Marele Praznic al Nașterii Domnului să vă aducă în suflet pace și lumină! Să ne bucurăm și să ne veselim! “

Europarlamentarul Elena Băsescu: „Crăciun fericit!“

Senatorul Christian Gigi Chiru: „La multi ani ! Vă uram Crăciun fericit!“

Primarul comunei Peștera Valentin Vrabie: „Spiritul de iubire a lui Dumnezeu să se reverse peste sufletele familiilor dumneavoastră, să vă binecuvânteze cu iertare şi împliniri sufleteşti, să vă lumineze pentru a duce greutatea zilelor ce vor urma, să vă călăuzească gândurile şi simţămintele şi să vă dea putere să vă rugaţi, să nădajduiţi, să iubiti şi să iertaţi! Doamne ajută!“

Primaria Cumpăna, prin primar Marina Gâju: „În pragul sărbătorilor crestine, când colindul își porneșște drumul său de belșug și veselie, când lumina ne pătrunde în suflet pentru clipa cea de Taină, vă urăm fericire și sănătate, multe bucurii și împliniri, cu pace în suflet și prosperitate.

Președintele PNL Alina Gorghiu: „Un moment de liniște, de reapropiere de cei dragi, miros de brad și cozonaci, iar, pe fundal, colinde. Un sentiment de speranță, un gând bun și multă căldură sufletească. Acesta este Crăciunul pe care îl doresc românilor".
Președintele PMP, Elena Udrea: „Crăciun fericit tuturor românilor! Sărbătoarea Nașterii Domnului să vă aducă bucurie și lumină în case și în suflete! Să petreceți aceste zile asa cum va doriți, alături de oamenii cei mai dragi din viețile voastre!".

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea: „Vă doresc să primiți dragostea semenilor voștri, să dăruiți la rândul vostru bucurie și să sărbătoriți alături de cei dragi Nașterea Pruncului Iisus! Crăciun fericit!".

Senatorul Alexandru Mazăre: „Crăciun Fericit!“.

Senatorul Mircea Banias: „Crăciun fericit! La mulți ani!“

Ileana Şipoteanu, cunoscuta interpretă de muzică uşoară stabilită în Constanţa, le-a urat constănţenilor să aibă parte de sărbători fericite: „Multă sănătate, bucurii alături de cei dragi, răbdare şi dorinţă de a contribui la bunăstarea ţării. La mulţi ani! Sărbători fericite şi luminoase!”, ne-a transmis Ileana Şipoteanu, care se afla la Rucăr.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii