Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul din Bucureşti care nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a fost prins pe podul de la Agigea a fost scos din arest

ro

03 May, 2017 23:04 1636 Marime text
Medicul din Bucuresti, care zilele trecute nu a oprit la semnalele polițiștilor, el fiind totusi prins pe podul de la Agigea, a fost scos azi din arestul preventiv. 

Si asta pentru ca azi Judecatoria Mangalia a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia si a dispus internarea medicală provizorie a inculpatului într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii.

Instanta a luat măsuri pentru punerea în executare a măsurii internării medicale provizorii prin comunicarea copiei de pe dispozitiv şi a unei copii de pe raportul preliminar de expertiză medico-legală către autorităţile de sănătate publică din judeţul Constanţa şi din municipiul Bucureşti.

Citeşte şi: 

UPDATE2 Focuri de armă și baraje ale poliției pentru oprirea unui bucureștean cu BMW. Cursă nebunească de la Mangalia la Agigea. Printr-un baraj a trecut (galerie foto+video)

Cursa nebunească de la Mangalia la Agigea, pentru oprirea unui bucureștean. Ce va analiza, azi, o comisie de specialitate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii