Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul Carmen-Mihaela Neagoe, de la Centrul de Vaccinare Cumpăna s-a stins din viață

ro

21 Dec, 2021 11:32 5814 Marime text
Administrația Publică Locală a comunei Cumpăna deplânge, cu nemărginită durere, trecerea fulgerătoare în nefiinţă a celei ce a fost un om de mare valoare, cu o înaltă ținută profesională, preocupată permanent de soarta semenilor săi.  

„Moartea prematură aduce multă tristețe în inimile noastre și a celor ce au cunoscut-o. 
Nu-i vom uita niciodată zâmbetul cald, vorba blândă, demnitatea, profesionalismul și disponibilitatea extraordinară cu care ajuta pe oricine avea nevoie, atât din punct de vedere medical cât și uman. 
Doamna doctor Carmen-Mihaela Neagoe trăieşte prin urma adânc lăsată în sufletul  celor care au cunoscut-o, prin faptele  și acțiunile sale.
Durerea nu poate fi alinată decât prin rugăciune, comemorare pioasă și recunoștință pentru tot ceea ce a dăruit de-a lungul întregii sale vieți!
Cu o rugăciune, o candelă aprinsă, o floare și un gând pios ne luăm rămas bun și ne rugăm Bunului Dumnezeu s-o odihnească în pace și lumină. Va rămâne veșnic în inimile noastre. Drum lin printre îngeri, DOAMNA DOCTOR CARMEN-MIHAELA NEAGOE! 
Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente de grea pierdere!
Dumnezeu s-o țină, de-a pururi, în lumina sa veșnică și să-i așeze sufletul în rândul celor drepți!“ - a transmis Primăria Cumpăna

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii