Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicii nu au mai putut face nimic Tânăr vânător, ucis de propria puşcă în timp ce bracona mistreţi

ro

19 Dec, 2019 14:52 1859 Marime text

Un vânător din Bacău a fost ucis de propria puşcă, în timp ce se afla la braconat de mistreţi, potrivit observator.tv.

Tânărul se afla în pădure, pândea mistreţii şi nu se ştie cum, puşca acestuia i s-a descărcat între picioare, iar glonţul i-a distrus zona inghinală.

Tânărul a ajuns în stare critică la spital și a fost băgat imediat în operaţie, mai mulţi medici fiind aduşi de acasă pentru a-i salva viaţa tânărului. Din nefericire, acest lucru nu a fost posibil.

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din localitatea Brătești, comuna Bârsănești, a murit la spitalul din Onești, din cauza leziunilor grave suferite după ce arma artizanală pe care o avea asupra sa s-a descărcat accidental, în jurul orei 03.00.

Timp de patru ore s-au străduit medicii să-i salveze viața, dar leziunile grave provocate de glonțul care i-a străpuns trupul în zona inghinală i-au fost fatal, potrivit unupetrotus.ro.

"Pacientul, un tânăr de 24 de ani, a ajuns la Unitatea Primiri-Urgențe (UPU) Onești prezentând o plagă împușcată în regiunea inghinală dreaptă. S-a intervenit chirurgical, în acest sens fiind chemat de acasă personal medical, dar din cauza hemoragiei interne masive nu a mai putut fi salvat, în această dimineață fiind declarat decesul pacientului", precizează medicii.


Polițiștii au declanșat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragicul accident, mai multe persoane urmând a fi audiate.

Sursa foto: digi24
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii