Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, Constantinescu, Strutinsky și Cârciog, asociați în Xenoti SRL, chemați la ședință. Care este ordinea de zi

ro

04 May, 2018 00:00 3275 Marime text
Xenoti SRL, în insolvență, prin administrator special Gabriel Strutinsky, convoacă Adunarea Generală a Asociaților pe data de 12 mai, ora 10.00, la sediul societății din stațiunea Mamaia, complex Flora. Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct, și anume aprobarea planului de reorganizare a societății, întocmit de administratorul special, cu consultarea administratorului judiciar.
 
Precizăm că Radu Ștefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, este judecat în prezent în patru dosare penale, toate instrumentate de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. În prezent, fostul primar al municipiului Constanța se află în Madagascar, unde solicită acordarea azilului politic.
 
Nicușor Daniel Constantinescu se află în detenție, el fiind condamnat la cinci ani de închisoare în procesul privind presupusa subfinanțare a Centrului Militar Zonal Constanța. În alt dosar, fostul șef al CJC a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Pedepsele nu sunt definitive. Omul de afaceri și ziaristul Mihai Cârciog, născut la 1 octombrie 1940, la București, a murit în ziua de 12 iunie 2011 la Viena.
 

Xenoti SRL, în datele Registrul Comerțului

 
Înmatriculată în anul 1994, firma are sediul social în Mamaia, Complex Flora. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Asociați în firmă sunt: Strutinsky Gabriel Sorin, Constantinescu Nicușor-Daniel, Cârciog Mihail Gheorghe, Mazare Radu-Ștefan, fiecare cu 25% din capitalul social. Strutinsky Gabriel Sorin este administrator special. Xenoti SRL se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.
 
Conform ordonanței și anexelor din data de 12.10.2017 emise de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, DNA - Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, formulate în dosarul 370/P/2016, s-a dispus aplicarea sechestrului asigurător asupra celor 250 de părți sociale deținute de Strutinsky Gabriel Sorin, ca aport la capitalul social subscris al SC Xenoti SRL.
 
Conform ordonanței și anexelor din data de 19.02.2015 emise de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, DNA - Structura centrală, formulate în dosarul 9/P/2015, s-a dispus aplicarea sechestrului asupra părților sociale deținute de Strutinsky Gabriel-Sorin. De asemenea, a fost instituit sechestru asupra părților sociale în număr de 250 deținute de Constantinescu Nicușor Daniel în societatea Xenoti SRL.
 
Conform Ordonanței din data de 7.04.2015 emisă de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, DNA - Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, formulată în dosarul 964/P/2014, și proceselor-verbale de aplicare a măsurii din data de 16.04.2015 și din data de 20.04.2015, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra tuturor bunurilor mobile și imobile deținute de Mazăre Radu-Ștefan.
 
În anul fiscal 2015, societatea Xenoti SRL, cu 93 de salariați, a avut o cifră de afaceri de 9.761.001 lei și un profit de 1.235.590 de lei. Situația financiară pe anul 2016 arată astfel: 89 de salariați, cifră de afaceri de 8.379.846 de lei și profit de zero lei.
 
Citește și:
 
Insolvența Xenoti SRL, amânată pentru luna mai. Firma este controlată de Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Cârciog

Se caută un expert evaluator. Acesta va evalua activele Xenoti SRL, firmă controlată de Mazăre, Constantinescu, Strutinsky și Cârciog

Mazăre, Nicușor, Strutinsky și Cârgiog Insolvența societății Xenoti, amânată pentru septembrie. Ultimele decizii ale instanței

Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Cârciog, asociați în Xenoti SRL, convocați în ședință. Iată ce se va discuta!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii