Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri privind gestionarea pandemiei COVID-19 Klaus Iohannis, la videoconferință cu membrii Consiliului European

ro

19 Nov, 2020 10:39 1219 Marime text
  • Preşedintele Klaus Iohannis va avea joi, la Palatul Cotroceni, la ora 19.00, o videoconferinţă cu membrii Consiliului European pe tema gestionării epidemiei de COVID-19, a anunţat Administraţia Prezidenţială.
Preşedintele Klaus Iohannis va avea joi, la Palatul Cotroceni, la ora 19.00, o videoconferinţă  cu membrii Consiliului European pe tema gestionării epidemiei de COVID-19, a anunţat Administraţia Prezidenţială.
 
Un alt eveniment pe agenda președintelui este vizită la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice și Izotopice Râmnicu Vâlcea, programată astăzi, la ora 13.00.

Amintim că, Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, după o ședință la care au participat reprezentanți ai sistemului medical, că au fost identificate problemele legate de aparatura din spitale și că au fost propuse o serie de soluții. Președintele a spus că în perioada următoare va fi făcută o modernizare a sistemelor de gaze, în special oxigen, din spitale, dar și a infrastructurii electrice. De asemenea, se caută soluții pentru a asigura o mentenanță optimă aparaturii.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii