Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marinarii militari sărbătoresc Ziua Unirii Principatelor Române. Programul ceremoniilor în judeţul Constanţa

ro

22 Jan, 2020 15:37 1586 Marime text

În toate garnizoanele Forțelor Navale Române, marinarii militari vor participa vineri, 24 ianuarie, la ceremoniile militare organizate cu prilejul împlinirii a 161 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române.

Conform programului, la Constanța, festivitățile vor începe la ora 11.00, în Piața Ovidiu; la Mangalia, la ora 10.55, la Complexul monumental din Piaţa Republicii; la Brăila, la ora 11.00, în Piaţa Independenţei la Monumentul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza; la Tulcea, la ora 10.00, în Piaţa Tricolorului și în localitatea Sarichioi (județul Tulcea), începând cu ora 11.00; la Babadag, la ora 09.30, la Monumentul Eroilor din Babadag.

Cu această ocazie, joi, 23 ianuarie, vor avea loc sesiuni de comunicări științifice, simpozioane și expoziții de carte la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, la Academia Navală „Mirea cel Bătrân” și la Cercul Militar din Tulcea.

De asemenea, reprezentanţii Forţelor Navale vor participa, în Bucureşti, la activităţile organizate de Ministerul Apărării Naţionale, începând cu ora 09.30, la Monumentul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, de pe Dealul Patriarhiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii