Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marinarii din cadrul Forțelor Navale Române vor marca ziua de 9 Mai printr-o serie de ceremonii militare

ro

07 May, 2021 13:53 1280 Marime text
  • La Constanța, marinarii militari vor participa, la ora 13.00, alături de autoritățile locale și de cadre militare din Ministerul Afacerilor Interne, la ceremonia care se va desfășura la Monumentul Eroilor din Războiul de Independență, situat pe esplanada Casei de Cultură.
Marinarii militari vor marca ziua de 9 Mai, zi cu triplă semnificație pentru poporul român – Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial și Ziua Uniunii Europene, printr-o serie de ceremonii militare, care se vor desfășura duminică, 9 mai, la monumentele reprezentative din garnizoanele Forțelor Navale.

La Constanța, marinarii militari vor participa, la ora 13.00, alături de autoritățile locale și de cadre militare din Ministerul Afacerilor Interne, la ceremonia care se va desfășura la Monumentul Eroilor din Războiul de Independență, situat pe esplanada Casei de Cultură.

În garnizoana Tulcea, începând cu ora 10.00, militarii vor depune jerbe de flori la Monumentul Independenței din municipiu. La Brăila, ceremoniile dedicate zilei de 9 Mai se vor desfășura la Ansamblul Comemorativ al Eroilor Neamului, la ora 10.00.

Cu același prilej, infanteriștii marini vor participa la ceremoniile militare desfășurate, începând cu ora 09.00, la Monumentul Eroilor din Babadag.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii