Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marfă contrafăcută vândută în Constanța, confiscată de jandarmi

ro

15 Feb, 2021 11:39 1516 Marime text

Jandarmii au surprins în Constanţa două persoane care doreau să vândă fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege,  27 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport (treninguri, mai multe perechi de pantofi sport și blugi) susceptibile de a fi contrafăcute.

 Duminică, 14 februarie a.c., ora 09.00, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în apropierea „Pieței Obor”  din municipiul Constanţa, au surprins două persoane în timp ce comercializau, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege,  27 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport, susceptibile de a fi contrafăcute.
   
Luate la întrebări, persoanele nu au putut prezenta documentele de provenienţă a mărfii. În plus, nu deţineau nici autorizaţie de comercializare a bunurilor.

Prin urmare, jandarmii le-au întocmit actele de constatare pentru fapta de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată. Bunurile oprite de la comercializare 27 de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte sport au fost indisponibilizate, în vederea confiscării.

Sursă foto: Jandarmeria Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii