Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marele campion Ivan Patzaichin, cooptat ca asociat în societatea Ivan Pescar

ro

28 Aug, 2020 09:14 2795 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea numărul 1 din 23 iulie 2020 a societății Ivan Pescar SRL.
Printre alte decizii, au fost cooptate în calitate de asociați mai multe persoane ,printre care fostul mare canoist român  Ivan Patzaichin, cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice ani anii 1968, 1972, 1980 și 1984 și triplu laureat cu argint.

Ivan Patzaichin este născut în comuna Mila 23, în județul Tulcea, și domiciliază în București.

De asemenea, printre altele, se retrage din calitatea de asociat persoană juridică societatea Rowmania SRL, legal reprezentată de Ivan Patzaichin, care cedează cele zece părți sociale, la valoarea nominală, către asociații nou-cooptați, după cum urmează:
  • Lui IvanPatzaichin îi va ceda cinci părți sociale, în valoare de 50 lei;
  • Lui Teodor Victor Frolu îi va ceda cinci părți sociale, în valoare de 50 lei.
Totodată, se retrage din calitatea de asociat societatea Deltaica Seafood SRL (fostă Miadmar HDP SRL), legal reprezentată de Daniel Buhai, care cedează cele opt părți sociale, la valoarea nominală, către asociații nou cooptați, după cum urmează:
  • Lui Daniel Buhai (domiciliat în Tulcea)ă îi va ceda patru părți sociale, în valoare de 40 de lei;
  • Danielei Buhai (domiciliată în Tulcea) îi va ceda patru părți sociale, în valoare de 40 de lei;
Pe cale de consecință, capitalul social subscris, numerar, integral vărsat, în valoare totaă de 200 lei, însumând 20 de părți sociale a câte 10 lei fiecare, va fi distribuit pe asociați astfel:

Ivan Patzaichin va deține un aport la capital în valoare de 50 lei, adică cinci părți sociale, și va participa la profitul și pierderile societății cu 25%.
Teodor Victor Frolu va deține un aport la capital în valoare de 50 lei, adică cinci părți sociale, și va participa la profitul și pierderile societății cu 25%.
Daniela Buhai va deține un aport la capital în valoare de 40 lei, adică patru părți sociale, și va participa la profitul și pierderile societății cu 20%.   
Daniel Buhai va deține un aport la capital în valoare de 50 lei, adică cinci părți sociale, și va participa la profitul și pierderile societății cu 25%.
Sorin Zaharia va deține un aport la capital în valoare de 20 lei, adică două părți sociale, și va participa la profitul și pierderile societății cu 10%.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Ivan Patzaichin)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii