Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN. Mesajul echipei Invictus cu ocazia sărbătorilor Pascale (video)

ro

18 Apr, 2020 16:54 2561 Marime text
După amânarea Jocurilor Invictus ce urmau să se desfășoare peste o lună la Haga, militarii răniți din echipa Invictus România s-au întors la serviciu pentru a pune umărul la limitarea răspândirii infecției cu coronavirus.

Cu toate acestea membrii echipei Invictus România continuă să se antreneze pentru a fi în cea mai bună formă pentru la anul. Luptătorii noștri s-au adaptat foarte repede la condițiile actuale și, atunci când nu sunt la serviciu, își continuă antrenamentele de acasă. Continuă să ne inspire în fiecare zi prin efortul pe care îl depun pentru a-și depăși propriile limite fizice și psihice și ne arată că nu există obstacole în calea atingerii unui obiectiv dacă dovedești ambiție, perseverență, ai spirit de luptător și nu renunți în fața provocărilor.

 20 de militari români răniți în operațiuni militare, însoțiți de către familie și prieteni, urmau să participe anul acesta la Invictus Games Haga 2020, alături de alte 18 națiuni, însă prințul Harry, organizatorul jocurilor, a luat hotărârea de a le replanifica, în funcție de disponibilitatea facilităţilor şi resurselor necesare, în mai sau iunie 2021.

Sursa foto-video: Facebook/ Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii