Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatul administratorului provizoriu al CN ACN Constanţa, Georgeta Bumbac, a fost prelungit

ro

14 Jan, 2019 00:00 2017 Marime text
Hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Companiei Naţionale Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa din data de 8.11.2018 a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Acţionarul Statul Român, prin împuternicit mandatat, şi reprezentantul acţionarului Fondul Proprietatea SA au decis, cu majoritate de voturi, aprobarea prelungirii duratei contractului de mandat încheiat cu Georgeta Bumbac - administrator provizoriu cu două luni, respectiv până la data de 22.01.2019. 
 
De asemenea, a fost aprobată forma actului adiţional la contractul de mandat care urmează a se semna cu administratorul provizoriu în numele societăţii. Reprezentantul Ministerului Transporturilor în Adunarea Generală a Acţionarilor ACN Constanţa a fost împuternicit să semneze actul adiţional la contractul de mandat cu administratorul provizoriu. La rândul său, directorul general a fost împuternicit să îndeplinească orice act sau formalitate cerute de lege pentru înregistrarea la Oficiul Registrului Comerţului a hotărârilor AGOA.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii