Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandatele administratorilor provizorii ai Litoral SA au expirat. Acționarii, convocați în ședință

ro

25 Aug, 2018 00:00 1357 Marime text
Consiliul de Administrație al societății Litoral SA, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor pentru data de 24.09.2018, ora 12.00, la sediul societății. În situația neîndeplinirii cvorumului legal, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor va avea loc la data de 25.09.2018, cu menținerea ordinii de zi, a orei și a locului de desfășurare a lucrărilor acesteia.
 
Pe ordinea de zi se regăsește revocarea Veronicăi-Dănuța Georgescu, a Danielei-Fiorentina Mastromarino și a lui Dumitru-Lucian Lungoci din calitatea de administratori provizorii, ca urmare a expirării mandatului. Acționarii vor numi administratori provizorii până Ia finalizarea procedurii de selecție și vor stabili durata mandatului administratorilor provizorii. De asemenea, acționarii vor stabili cuantumul indemnizației fixe a administratorilor, dar și împuternicirea persoanei ce urmează să semneze în numele societăți contractul de Administrare/Contractul de mandat, aprobat in AGA din data de 13.07.2017, cu administratorii provizorii numiți.
 
Lista cuprinzând informații cu privire la numele, localitatea de domiciliu calificarea profesională a persoanelor propuse pentru funcția de administratori se afla Ia sediul societății, fiind pus la dispoziția acționarilor, putând fi consultată și completată de către aceștia. Data-limită pentru depunerea candidaturilor pentru funcția de administratori este data de 17.09.2018, ora 12.00, candidaturile urmând a fi depuse la sediul societății. La ședință pot participa vota numai acționarii înregistrați în Registrul acționarilor societății la sfârșitul zilei de 10.09.2018, stabilită ca data de referință.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii