Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat european de arestare, pus în executare de polițiștii din Constanța Bărbat, urmărit de autorităţile italiene pentru furt și tâlharie calificată

ro

17 Jun, 2021 14:43 1599 Marime text
  • Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracțiuni ce ar fi fost comise pe teritoriul Italiei. Schimbul de date şi informaţii a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.
La data de 16 iunie, polițiști de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat un bărbat, de 42 de ani, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile italiene.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de constituirea unui grup infracțional organizat, furt calificat și tâlhărie calificată, fapte comise pe teritoriul Italiei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

În cursul zilei de astăzi acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 15 zile, în vederea predării către autorităţile italiene.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii