Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandat european Bărbat din Eforie Sud, acuzat de agresiune sexuală în Spania, adus la Parchetul Curții de Apel Constanța

ro

19 Feb, 2021 13:33 1764 Marime text
  • Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, cu propunere de arestare preventivă.
În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au preluat, de la polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Mangalia, un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Eforie Sud, pe numele căruia autoritățile spaniole au emis un mandat european de arestare.

Persoana în cauză era urmărită internațional, fiind condamnată la 2 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, faptă comisă pe teritoriul Spaniei.

Bărbatul a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii