Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia Cum s-a gândit un turist să scape de taxa de parcare

ro

27 Jul, 2021 15:12 5357 Marime text
  • Românul este inventiv! Un turist venit în vacanță în stațiunea Mamaia s-a gândit să evite plata parcării demontând plăcuțele de înmatriculare.

Din nefericire pentru el, însă, polițiștii locali l-au identificat în baza de date și l-au sancționat cu 500 de lei pentru încălcarea prevederilor HCLM 123/2021.

Potrivit Primăriei Constanța, agenții Direcției Generale Poliția Locală au dispus și ridicarea mașinii și transportarea acesteia în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr.1. Așadar, conducătorul auto a fost nevoit să scoată mai mulți bani din buzunar: tarif ridicare mașini - 450 de lei, tarif transport mașini - 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi - 60 de lei.

Pentru ca astfel de incidente să nu strice vacanța nimănui, vă rugăm să efectuați plata parcării! Taxarea prin SMS se face la numărul 7475. Dacă alegeți să plătiți prin card bancar, aveți posibilitatea plății pentru 6, 12 sau 24 de ore, transmite Primăria.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andi 28 Jul, 2021 15:54 Normal că oamenilor nu le convine sa plătească aceste tarife aberante, puse de niște primari cu foarte puțini neuroni! Aceste tarife se practica strict in centrul orașelor, in zonele ultracentrale, pe zone strict limitate, pentru reducerea poluării, reducerea aglomerației, etc., NU pe litoral, unde oamenii trebuie să-și parcheze mașinile zile întregi, o săptămână sau poate și mai mult! Cum sa vrei 1 euro pe oră de la un om care stă o săptămână? Și mai mult de atât, sa nu poată plăti decât din oră în oră! Este o cretinitate cum numai în România poate exista!