Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI - Direcţia Generală Anticorupţie cumpără servicii de cazare pe litoral şi în alte două judeţe (document)

ro

02 Feb, 2019 00:00 2147 Marime text

Ministerul Afacerilor Interne - Direcţia Generală Anticorupţie organizează o licitaţie pentru atribuirea unui contract aferent achiziţiei de servicii de cazare, hrănire şi de reuniuni şi conferinţe organizate la hotel. Pe lista MAI se află şi judeţul Constanţa.
 
Astfel, se doreşte achiziţia de pachete servicii de cazare, hrănire şi de reuniuni şi conferinţe organizate la hotel, pentru perioadele: 24-29 martie 2019 la Timişoara; 23-28 iunie 2019 la Constanţa; 22-27 septembrie 2019 la Oradea, pentru organizarea a trei sesiuni de instruire profesională în domeniul prevenirii fraudelor în achiziţiile publice (Modulul I, activităţile F10-F12) din cadrul proiectului ROFSIP2016OS5A08P01 - „Mecanisme eficiente pentru prevenirea şi combaterea corupţiei în administraţia publică, inclusiv în achiziţiile publice şi gestionarea proiectelor cu finanţare UE”, finanţat prin Fondul de Securitate Internă.
 
Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 8 februarie, iar valoarea estimată a achiziţiei este de 135.000 de lei. Oferta de preţ se va încadra pentru fiecare pachet de servicii în parte, în valoarea estimată fără TVA de 45.000 lei/pachet. Se poate depune ofertă pentru un pachet de servicii sau pentru toate pachetele. Oferta va fi exprimată în lei fără TVA/pachet şi va include toate cheltuielile ce determină preţul final. În cadrul ofertei se vor preciza (descrie) toate datele solicitate prin specificaţia tehnică: servicii de cazare, servicii de hrănire, sală de conferinţe, pauze de cafea, asigurarea vizibilităţii proiectului.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza anunţul de participare.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii