Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrații se vor pronunța în dosarul dintre Rino Guard SRL și CN APM Constanța. La mijloc - o achiziție publică

ro

15 May, 2019 00:00 2243 Marime text
Dosarul prin care Rino Guard SRL a chemat în instanță Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA a fost înregistrat la Tribunalul Constanța.
 
Astfel, pe data 13.05.2019, pe rolul Tribunalului Constanța a fost depus dosarul nr. 2730/118/2019, Secția de contencios administrativ și fiscal, materia - contencios administrativ și fiscal, obiectul - litigiu privind achizițiile publice, stadiul procesual - fond.
 
SC Rino Guard SRL are calitatea de reclamant, iar Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA este pârât. Deocamdată nu a fost stabilită prima ședință a magistraților.
 
Reamintim că societatea Rino Guard SRL s-a adresat, în luna aprilie, Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, nemulțumită de o licitație organizată de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA. Astfel, pe data de 24.04.2019, SC Rino Guard SRL, cu sediul în Amara, a depus o contestație la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor, îndreptând-se împotriva adresei nr. 4378/19.04.2019 de comunicare a rezultatului procedurii, emisă de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA, în cadrul procedurii de achiziție directă, organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică de servicii având ca obiect „Serviciu de pază Dispozitiv Feroviar Stația Constanța Port Zona C”.
 
Contestatoarea a solicitat admiterea contestației, anularea rezultatului procedurii nr. 4378/19.04.2019 și a tuturor actelor subsecvente, obligarea autorității contractante la adoptarea de măsuri de remediere constând în evaluarea ofertelor financiare ale celorlalți ofertanți. La rândul său, CNSC a admis excepția lipsei competenței materiale în soluționarea contestației formulate de Rino Guard SRL invocată din oficiu. De asemenea, a declinat soluționarea contestației depuse de către SC Rino Guard SRL, în contradictoriu cu CN APM SA Constanța, către Tribunalul Constanța - Secția de Contencios Administrativ și Fiscal.
 

SC Rino Guard SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Înființată în anul 2015, societatea are sediul social în Amara, județul Ialomița. Capitalul social subscris, de 6.300 de lei, integral vărsat, este compus din 630 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Bordea Emil este asociat unic. Administratorul societății, care se ocupă de activități de protecție și gardă, este Pleșea Iulian-Daniel.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu 61 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.020.824 de lei și o pierdere de 192.176 de lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: 69 de salariați, cifră de afaceri de 1.590.597 de lei și o pierdere de 32.239 de lei.
 
Citește și:
 
Contestația depusă de Rino Guard la CNSC împotriva CN APM Constanța, declinată către Tribunalul Constanța

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii