Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE Marinarul român răpit în Togo a fost eliberat și va fi repatriat în zilele următoare

ro

09 Jan, 2021 12:28 1735 Marime text
  • Ministerul de Externe a transmis, sâmbătă, că marinarul român care a fost răpid în Togo, pe 29 noiembrie, a fost eliberat și urmează să fie repatriat în zilele următoare.
 În continuarea informațiilor comunicate cu referire la incidentul produs la data de 29 noiembrie 2020, în largul portului Lome (Republica Togo), în care a fost implicată nava Agisilaos, incident în cadrul căruia un cetățean român, membru al echipajului navei menționate, a fost răpit, Celula de Criză interinstituțională convocată imediat după incident din dispoziția ministrului afacerilor externe informează că cetățeanul român a fost eliberat și urmează să fie repatriat în zilele următoare.

Pentru soluționarea situației cetățeanului român, Celula de criză interinstituțională a întreprins, de la convocarea acesteia și până la eliberarea cetățeanului român, demersuri specifice, în cooperare cu compania angajatoare și cu parteneri internaționali.

Totodată, Ambasada României în Nigeria întreprinde toate demersurile necesare pentru efectuarea formalităților specifice în vederea revenirii cetățeanului român, în siguranță, în țară., a transmis Ministerul de Externe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii