Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luni, 15 iunie - 131 de ani de la trecerea la cele veșnice a poetului naţional Mihai Eminescu. Slujbă de pomenire în Cimitirul Șerban Vodă

ro

11 Jun, 2020 12:22 1283 Marime text
  • Un sobor de preoți din cadrul Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane din Bucureşti va oficia Sfânta Liturghie.

Cu ocazia împlinirii a 131 de ani de la trecerea sa la Domnul, Mihai Eminescu va fi comemorat în București prin slujbe oficiate la mormântul său și la Catedrala Patriarhală.
 
Luni, 15 iunie, la împlinirea a 131 de ani de la trecerea la cele veșnice a poetului naţional Mihai Eminescu, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, va fi săvârşită o slujbă de pomenire în Cimitirul Șerban Vodă (Bellu) din Capitală, precizează basilica.ro.

Începând cu orele 08.00, un sobor de preoți din cadrul Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane din Bucureşti va oficia Sfânta Liturghie în capela cimitirului. Ulterior, la orele 10.00, va avea loc slujba parastasului, la mormântul poetului.

Tot în aceeaşi zi, la Catedrala Patriarhală din București, la finalul Sfintei Liturghii (orele 11.00), va fi săvârşită o slujbă de pomenire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii