Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lumânări la locul tragediei din Costinești, unde un copil de 8 ani a murit (galerie foto+video)

ro

15 Mar, 2021 12:34 3310 Marime text

 
  • Doi copii s-ar fi jucat pe un câmp din apropierea locuințelor, în Costinești, unde erau depozitate mai multe țevi, iar la un moment dat acestea s-au mișcat, minorul de 8 ani fiind prins între ele.
  • În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de 8 ani a decedat.
Tragedie la Costinești, ieri 14 martie.

Doi copii s-ar fi jucat pe un câmp din apropierea locuințelor, unde erau depozitate mai multe țevi, iar la un moment dat acestea s-au mișcat, minorul de 8 ani fiind prins între ele.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de 8 ani a decedat, în timp ce minorul de 11 ani a fost transportat la spital. La locul tragediei se află acum lumânări în amintirea unei vieți nevinovate de copil.

Oficial IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 17.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că doi minori ar fi răniți după ce s-ar fi accidentat în timp ce se jucau.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre 2 minori, unul de 8 ani, iar celălalt de 11 ani.

Din primele informații, cei doi s-ar fi jucat pe un câmp din apropierea locuințelor, unde erau depozitate mai multe țevi, iar la un moment dat acestea s-au mișcat, minorul de 8 ani fiind prins între ele.

În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de 8 ani a decedat, în timp ce minorul de 11 ani a fost transportat la spital.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citește și: Intervenție de urgență la Costinești! Doi copii, prinși sub țevi. Unul decedat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii