Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban, declarații de presă după constituirea CLM ȘI CJC „PNL primește din partea constănțenilor, șansă să dezvolte acest oraș“ (live)

ro

29 Oct, 2020 18:33 2387 Marime text
  • După ceremoniile de constituire ale Consililui Local și Județean Constanța, premierul Orban a răspuns întrebărilor reprezentanților mass-media.
În aceste momente, Ludovic Orban susține decalații de presă.

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța afirmă că se așteptă la patru ani de proiecte, deschidere, transparență și dezvoltare.

Este un moment care marchează rezultatul alegerilor, care arată finalizarea celor 20 de ani de administraţie nefastă. Ne aşteptam la 4 ani de reformă, transparenţă, a spus Bogdan Huţucă, preşedintele PNL.

Premierul Ludovic Orban spune că după 30 de ani, PNL primește din partea constănțenilor, șansă să dezvolte acest oraș și garantează că urmează patru ani de respect, oportunități și de creștere a calității vieții.

Este un moment istoric. După 30 de ani, PNL primeşte şansa să arate că e capabil să dezvolte municipiul Constanţa si judeţul Constanţa. Vor veni 4 ani de respect, investiţii, oportunităţi.

Au ales o echipă serioasă. Care are capacitatea de a schimba în bine destinul municipiului si judeţului. Vremea pachetelor a trecut, e vremea proiectelor. Ofer garanţia susţinerii tuturor proiectelor.

Suntem într-o permanentă evaluare a evoluţiei pandemiei. Vrem să vedem dacă regulile stabilite generează efecte de reducere a pandemiei. Urmărim pe fiecare localitate indicele. Mesajul pe care-l transmit, pe care l-am mai trasnmis, și pe care îl voi mai transmite este: cea mai bună formă de protecţie e respectarea măsurilor de protecţie sanitară. Dacă oamenii le respectă, nu vom fi obligaţi să punem alte restricţii. Dacă oamenii vor respecta aceste măsuri, putem opri creşterea numărului de cazuri., a precizat Ludovic Orban , prezent la Constanța.

Premierul a menționat că este important să respectăm regulile simple, astfel se va putea opri numărul de cazuri, care este și obiectivul urmărit.

Premirul a vorbit și despre fermieri și când își vor primi sprijinul financiar. Aceștia sunt nemulțumiți că nu mai pot face față, din cauza secetei grave care s-a abătut asupra județului Constanța. Ludovic Orban spune că acești vor fi sprijiniți și că pot accesa și granturile guvernamentale dar și alte tipuri de ajutoare puse la dispoziție de guvern.

Ludovic Orban a mai spus la Constanța, că alegerile parlamentare vor avea loc, pentru că acțiunile electorale nu pun în pericol sănătatea românilor.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii