Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ludovic Orban a demisionat din funcția de președinte al Camerei Deputaților (video)

ro

13 Oct, 2021 14:20 1481 Marime text
  • Ludovic Orban a demisionat din funcția de președinte al Camerei Deputaților, spunând că nu poate fi părtaș la acest proiect nebunesc care aruncă România în aer și lasă românii fără guvern și instituții.
Ludovic Orban și-a anunțat, miercuri, 13 octombrie, demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Orban a declarat că a demisionat deoarece nu poate fi părtaș ” la acest proiect nebunesc care aruncă România în aer și lasă românii fără guvern și instituții”.

„Motivul principal al demisiei mele e legat de faptul că nu mai pot fi părtaș cu decizii luate de o conducere instalată cu forța în fruntea PNL, decizii care nu au nici o legătură cu angajamentele PNL din campania electorală.

Am promis românilor 4 ani de stabilitate, pace politică, în care să construim, să investim, să asigurăm creșterea veniturilor cetățenilor, un salt în dezvoltarea României.

Ce a făcut gruparea demolatoare care l-a susținut pe Cîțu, în frunte cu Iohannis? Au impus o conducere împotriva voinței reale a membrilor PNL și și-au încălcat toate agajamentele luate în fața cetățenilor. Eu nu pot fi părtaș și complice la decizii care trebuia să mă facă să încalc legea”, a spus Orban. 

Puteți vedea declarațiile lui Orban în secțiunea Video a materialului. 
 

Sursa video: Facebook/ Ludovic Orban 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii