Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrări RAJA la conducta magistrală de alimentare cu apă Trafic îngreunat pe bulevardul Aurel Vlaicu, timp de trei săptămâni

ro

08 Jun, 2017 00:00 1375 Marime text
Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a unui tronson din conducta magistrală de alimentare cu apă cu diametrul de 800 mm din municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu - zona hotelului Oxford, de către RAJA SA, se blochează traficul rutier pe prima bandă a bulevardului, pe sensul de mers din staţiunea Mamaia către Palas.
 
Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar şi lungimea tronsonului care va fi schimbat - 120 de metri, lucrările se vor desfăşura pe o perioadă de aproximativ trei săptămâni. Astfel, în perioada 7 - 30 iunie 2017, traficul rutier de pe bulevardul Aurel Vlaicu va fi blocat pe prima bandă, între staţia Peco şi restaurantul Portofino. Zona a fost împrejmuită şi semnalizată corespunzător, în conformitate cu prevederile avizului eliberat de Biroul Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa.
 
Având în vedere îngreunarea circulaţiei pe bulevard, reparaţiile se vor efectua în regim de urgenţă. RAJA îşi cere scuze participanţilor la trafic din zona respectivă, dar aceştia trebuie să înţeleagă faptul că echipele de intervenţie care execută lucrarea vor face tot ceea ce este necesar pentru limitarea efectelor nedorite. Menţionăm că furnizarea de apa potabilă nu va fi afectată, tronsonul nou urmând să fie montat paralel cu cel vechi.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii